NaturNes BIO Spaghetti Bolognese 250g
Kód: 311526Detailní popis produktu
Složení
Výživové hodnoty
100g | Na 250 g (1 porce): | |
---|---|---|
Energie: | 285 kJ / 68 kcal | 713 kJ / 170 kcal |
Tuky: | 2,2 g | 5,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,6 g | 1,5 g |
Sacharidy: | 8,6 g | 21,5 g |
z toho cukry: | 3,2 g | 8,0 g |
Vláknina: | 1,4 g | 3,5 g |
Bílkoviny: | 2,7 g | 6,8 g |
Sůl: | 0,09 g | 0,20 g |
Vypočítaná Výživová hodnota
na 100g | Na 250 g (1 porce): | ||
---|---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 285 | 713 | |
Energetická hodnota (kcal) | 68 | 170 | |
Tuky (g) | 2.2 | 5.5 | |
z toho nasycené (g) | 0.6 | 1.5 | |
Sacharidy (g) | 8.6 | 21.5 | |
z toho cukry (g) | 3.2 | 8 | |
Vláknina (g) | 1.4 | 3.5 | |
Bílkoviny (g) | 2.7 | 6.8 | |
Sůl (g) | 0.09 | 0.2 |
Structured Nutrition EU
100g | Na 250 g (1 porce): | |||
---|---|---|---|---|
Energetická hodnota | 285 kJ | 713 kJ | ||
Energetická hodnota | 68 kcal | 170 kcal | ||
Tuky | 2.2 g | 5.5 g | ||
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g | 1.5 g | ||
Sacharidy | 8.6 g | 21.5 g | ||
z toho cukry | 3.2 g | 8 g | ||
Vláknina | 1.4 g | 3.5 g | ||
Bílkoviny | 2.7 g | 6.8 g | ||
Sůl | 0.09 g | 0.2 g |
Popis produktu
Obchodní značka
NESTLÉ
Standardizovaná značka
Značka - Nestlé
Podznačka
Podznačka - NATURNES
Regulovaný název výrobku
BIO Maso-zeleninový příkrm s těstovinou. Sterilizovaný. Od ukončeného 12. měsíce.
Zdraví a životní styl
Upozornění pro alergiky
Vejce - Obsahuje
Pšenice - Obsahuje
Skladování a použití
Způsob skladování
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Trvanlivé |
Příprava a použití
Návod na přípravu: Příkrm můžete podávat pokojové teploty nebo ohřátý ve vodní lázni nebo v mikrovlnce.
Skladování
Neotevřené skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte výrobek v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.
Spodní hranice věkového omezení
Doporučená - Měsíce
Bezpečnostní varování
Neporušenost výrobku zkontrolujte při otvírání víčka zvukem "plum".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.