Koncentrovaný chlorovaný alkalický detergent pro mytí sklenic a kelímků

Kód: 819
99 Kč –84 %
sdas
99 Kč –84 % 16 Kč
Skladem (1 ks)

Koncentrovaný chlorovaný alkalický detergent pro mytí sklenic a kelímků

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompatibilní se všemi typy myček skla.
Doporučuje se pro mytí skla v měkké i tvrdé vodě

 

Návod k použití
Pro naplnění 25 ml dávky stiskněte láhev.
Vložte do nádrže myčky 2 dávky, tj. 50 ml, a znovu vložte do
frekvence 3 až 5 cyklů.
Před každým promytím vložte do nádrže 1 dávku 25 ml.
Jedna dávka odpovídá středně tvrdé vodě; ve velmi tvrdé vodě,
zdvojnásobte dávku.

Po promytí proveďte oplachovací cyklus.
Složení:
Kombinace alkalických detergentů, biologicky rozložitelného sekvestračního činidla
a chlorovaná činidla.
Konečná biologická rozložitelnost povrchově aktivních látek podle nařízení (ES) č. 648/2004
a jeho modifikace.

Poměr: ............................................... ...... Kapalina a průhledná kapalina.
• Zápach: ............................................... ....... Mírně chlorovaný.
• Čisté pH: .................................................. .......> 13.
• Hustota při 20 ° C: ....................................... ≈ 1,14 .
Je v souladu s právními předpisy týkajícími se čištění určených materiálů a předmětů
přijít do styku s potravinami, potravinářskými výrobky a nápoji
(vyhláška ze dne 9. 8. 1999 a její změny).
Bezpečnostní opatření pro použití
Nebezpečí: hydroxid sodný, chlornan sodný, aktivní roztok 12% Cl.
Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. V případě kontaktu
s kůží (nebo vlasy): Okamžitě svlékněte kontaminovaný oděv.
Opláchněte pokožku vodou / sprchou. Při zasažení očí: vypláchněte
vodou po dobu několika minut. Používejte ochranné pomůcky
oči, ochranný oděv, ochranné rukavice.
Kontakt s kyselinami uvolňuje toxický plyn. Skladujte na chráněném místě
světlo.

Použití vyhrazeno pro profesionály.

Výrobek určený především pro GASTRO provoz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: