Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Hodnocení obchodu

4,7 523 hodnocení
Přidat hodnocení
5
445x
4
37x
3
18x
2
8x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
| 19.1.2018 07:59
Velká spokojenost, vždy když objednávám zboží. Ať jsou to plenky nebo drogérka.
| 18.1.2018 21:29
Spokojenost, rychlé dodání. Plenky supr, jiné už nekupuji.
| 18.1.2018 21:28
Super rychle vyřízení objednávky.
| 18.1.2018 18:56
Spokojenost - jako vždy!
| 18.1.2018 15:33
Jako vždy, spokojenost ???????? děkují a doporučují.
| 18.1.2018 14:05
Balíček přišel neprodleně. Doporučuji
| 18.1.2018 13:50
Rychle dodání, kvalitní zboží, vše ok
| 18.1.2018 13:38
spokojená
| 18.1.2018 13:17
Spokojenost!
| 18.1.2018 13:17
Doporucuji.
| 18.1.2018 11:27
Doporučuji
| 18.1.2018 11:06
Rychlé dodání, kvalitní zboží, vstřícné jednání. Doporučuji!!!
| 17.1.2018 21:59
Jsem spokojená, rychlé dodání, plenky synovi vyhovují :-)
| 17.1.2018 18:28
rychlé jednání se zákazníkem, rychlé doručení, kvalitní zboží s dobrou cenou.
| 17.1.2018 13:26
Velka spokojenost a rychle dodani
| 17.1.2018 12:52
Spokojena,rychlé dodání
| 17.1.2018 12:34
spokojená
| 17.1.2018 12:19
Spokojena ;)
| 17.1.2018 12:11
Jsme velice spokojeni.
| 17.1.2018 12:11
Rychlé dodání.. zboží kvalitní..doporučuji
| 17.1.2018 12:00
rychle jednani, kvalita zbozi super, neni co vytknout
| 17.1.2018 12:00
rychle jednani, kvalita zbozi super, neni co vytknout
| 17.1.2018 11:26
Zrychlilo se dodání, není co vytknout.
| 17.1.2018 11:04
Rychle dodani a komunikace o kazdem kroku odeslani
| 17.1.2018 09:12
Doručení do druhého dne :) skvělý přátelský přístup v podobě mailu který informuje o stavu zásilky. Za mě super! Plus cena a kvalita plenek TOP :)
| 17.1.2018 09:06
Velice jsem byla spokojená rychlé doručení a skvěle ceny. Doporučuji
| 16.1.2018 21:28
Super zboží,super ceny,super kvalita,super rychlé dodání,jsem velmi spokojená :-)
| 16.1.2018 20:09
Super ceny, vyborné akce, rychle dodání.
| 16.1.2018 17:55
Dobré ceny, skvělé akce, rychlé dodání a skvělá komunikace. Za mne perfektní obchod který vřele doporučuji.
| 16.1.2018 17:18
Vše o.k
| 16.1.2018 16:01
Naprosta spokojenost jak s vyrobky,tak s rychlosti doruceni.
| 16.1.2018 15:47
Líbí se mi, že zde najdu vše na jednom místě za příznivé ceny, a také oceňuji rychlost dodání zboží a vynikající komunikaci se zákazníkem.
| 16.1.2018 14:39
Doporučuji. Plenky jsou super a můj nákup není poslední.
| 16.1.2018 14:18
Doporucuji
| 16.1.2018 13:23
Doporučuji.
| 16.1.2018 12:48
Kupujeme už jen Dada plenky. Jsou nejlepší na trhu. Obchůdek velmi ráda doporučuji ????.
| 16.1.2018 12:29
Rýchlosť, kvalita a ochota , všetko super. 1*
| 16.1.2018 12:17
Rychlost, kvalita, takže spokojenost
| 16.1.2018 12:03
Vždy pěkně zabaleno a rychle dodáno.
| 16.1.2018 11:46
Vše super.
| 16.1.2018 10:43
Bezva, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní plenky, doporučuji.
| 16.1.2018 08:40
Spokojenost. Obzvlášť s rychlostí dodání
| 15.1.2018 17:47
Super. Přehled o objednavce i cestě balíku. Rychlost dodání
| 15.1.2018 16:32
Velmi moc jsem spokojená
| 15.1.2018 15:57
Super rychle dodání.
| 15.1.2018 15:10
Jako vždy super obchod, rychlost a kvalitní plenky. Děkuji
| 15.1.2018 14:31
Perfektní,přehledný a rychlý obchod,rozhodně doporučuji
| 15.1.2018 14:30
Super!
| 15.1.2018 14:07
Naprosta spokojenost jak s obchodem tak s vyrobky DADA
| 15.1.2018 13:43
Naprostá spokojenost
| 15.1.2018 13:39
Doporučuji.
| 15.1.2018 13:03
Spokojenost, se zbožím a rychlé dodání..
| 15.1.2018 12:32
| 15.1.2018 11:42
Doporučujeme.
| 15.1.2018 11:30
Jako vždy spokojena..:)
| 15.1.2018 11:29
Jako vzdy velmi spokojena .
| 15.1.2018 11:21
Spokojená jsem maximálně. Vždy rychle a v pořádku, dekuji.
| 15.1.2018 11:21
Velice
| 15.1.2018 11:21
Jsem velmi spokojena rychlé dodání
| 15.1.2018 11:20
Rychlé dodání, poměrně kvalitní plenky za výhodnou cenu
| 14.1.2018 22:52
Vždy velmi spokojená. Bleskové dodání, kvalitní zboží, které dorazí vždy v pořádku. Rozhodně doporučuji.
| 14.1.2018 22:47
Velmi spokojená
| 14.1.2018 18:24
Jsem vždy velmi spokojená.
| 14.1.2018 14:42
Maximalni spokojenost.
| 14.1.2018 13:50
Jsem vždy spokojena vše vyřídí rychle a pleny přijdou v pořádku.
| 14.1.2018 12:13
Obchod doporučuji na 100% !! vše rychle vyřízeno a jak plenky DADA, tak i německé aviváže jsou super, s těmi českými se to nedá srovnat :-)
| 14.1.2018 12:06
Objednávám jedině od vás. Vše je vždy rychle vyřízené a doručené. Tentokrát jsem přiobjednala k plenkam i aviváže a jsou skvělé. Diky. Jste skvělej eschop
| 14.1.2018 07:08
Velmi spokojení se vším
| 13.1.2018 20:04
Rychlé a bezproblémové dodání ????
| 13.1.2018 16:55
Vse v poradku.
| 13.1.2018 15:04
Skvělý eshop, velký sortiment, vždy vše v pořádku, doporučuji.
| 13.1.2018 12:50
Eshop můžu jen doporučit :-) rychlé vyřízení,vše vždy přijde vpořádku a rychle.Nikdy žádný problém. Jako plus je platba “Twisto” když maminky potřebují plenky před výplatou :-) Za mě velká spokojenost !
| 13.1.2018 12:05
Spokojenost
| 12.1.2018 12:13
Velice rychle odpoví i poradí
| 11.1.2018 18:13
Spokojenost :)
| 11.1.2018 13:26
Jsem spokojena s kvalitou i cenou. Dělá se mi dobře objednávka a dodání je taky brzo????
| 11.1.2018 08:45
100% spokojenost. vždy bez problémů. Doporučuji
| 11.1.2018 07:40
Jako vždy rychle dodani a bez problémů. Doporučuji
| 10.1.2018 14:37
Velký výběr, plenky, potřeby pro děti, dobroty, věci na praní super. Doporučuji. Rychlost odeslání i doručení
| 10.1.2018 13:48
Oceňuji rychlé dodání. Emaily o stavu objednávky jsou skvěle podány, že dokáží potěšit :D - cením si originality v tomhle ohledu.
| 10.1.2018 13:39
S obchodem jsme naprosto spokojeni.
| 10.1.2018 11:20
Rychle dodani, peclive zabalene zbozi, vyborna komunikace.
| 9.1.2018 18:11
¨rychlost
| 9.1.2018 16:38
Spokojenost, doporučuji.
| 9.1.2018 13:34
Balík vždy perfektně zabalen a rychle doručen :)
| 9.1.2018 13:00
Spokojenost :-)
| 9.1.2018 12:59
Maximální spokojenost. Příkrmy, plenky a i chuťovky pro nás super.
| 9.1.2018 12:37
Objednávám plenky, pravidelně na dvojčátka a spokojenost s rychlím dodáním
| 9.1.2018 11:47
Super
| 9.1.2018 09:07
doporučuji,rychlé dodání
| 8.1.2018 21:11
doporučuji,spokojenost, super zabaleno a rychle dodáno :-) těším se na další nákup :-)
| 8.1.2018 20:37
Rychle dodani, spokojenost
| 8.1.2018 20:37
Rychle dodani, spokojenost
| 8.1.2018 19:23
Velká spokojenost
| 8.1.2018 19:07
velká spokojenost jak s kvalitou plenek Dada, tak s obchodem, rychlým dodáním a vyřízením objednávky, nemám co vytknout :)
| 8.1.2018 15:46
Naprostá spokojenost!
| 8.1.2018 13:03
Naprostá spokojenost!???? Velký výběr zboží a pokud jsem nenašla,co jsem hledala,stačilo napsat a zboží bylo naskladněno. Opravdu super! Rychlé vyřízení objednávky,rychlé dodání,skvělá komunikace,... Nemám co bych vytkla! ????
| 8.1.2018 11:34
naprostá spokojenost !!!! Hlavně jediný eshop, kde je rychlé doručení a hlavně APTAMIL, který se u nás nedá koupit a když si pro něj nezajedeme do Německa tak nemáme, ale teď nás zachránil tento obchůdek! Prostě super !!!!
| 8.1.2018 11:22
+ Velký výběr zboží + Rychlé dodání
| 8.1.2018 11:06
rychle vyřízení objednavky
| 2.1.2018 12:31
+ Mají kvalitní zboží

Poměrně drahé poštovné, doprava zdarma je až pro nákup na 1 000Kč (což je dost vysoká částka).
| 27.12.2017 17:53
+ Možnost výběru v klidu doma, odeslání na jinou než fakturační adresu, rychlé dodání.

| 27.12.2017 17:17
+ Rychlé zpracování objednávky

| 26.12.2017 12:00
Naprostá spokojenost.Neobjednávala jsem poprvé a vždy jsem maximálně spokojená.Navíc jsem objednávala na poslední chvíli před vánoci v pátek 15.12.2017 ráno.Zboží bylo odesláno ještě ten den odpoledne a v pondělí 18.12.2017 mi bylo doručeno GLS.V tom předvánočním shonu byl pán velice slušný,milý a ještě se mi nabídnul,že mi to odnese domů :-)
| 25.12.2017 23:15
+ Bleskový nákup!
+ Kvalitní zboží

| 25.12.2017 20:43
+ Super ceny
+ Nemecka kvalita
+ Rychlost dodani
- Nejsou

Nejlepsi
| 25.12.2017 10:59
Vše proběhlo v pořádku, jak mělo.
| 24.12.2017 22:44
+ Rychlé dodání až domů.

| 24.12.2017 12:12
+ Rychlé předání zásilky

| 23.12.2017 17:43
Plenky používá naše mimi už 8 měsíců.Dodání vždy do 3 dnů.Spokojenost s produktem i obchodem.
| 23.12.2017 13:48
Rychlost, přehledný web.
| 22.12.2017 20:25
Nakupovala jsem zde poprvé ,vyřízení objednávky rychlé, kvalitně zabalené, navíc v zásilce milá pozornost,můžu jenom doporučit
| 21.12.2017 08:50
Rychlé doručení,stránky přehledné,spolehlivý obchod
| 21.12.2017 08:39
+ Dostupnost zboží, které běžně Dostupnost zboží, které běžně dostupné není.

| 19.12.2017 20:14
+ rychlst kvalita

| 18.12.2017 10:49
+ rychlost dodání
+ kvalita
+ objednání v klidu domova
- špatná komunikace při nedodání objednaného zboží (malá poznámka o vrácení peněz na účet)

| 15.12.2017 06:49
+ Objednávka hned odeslána.

| 14.12.2017 21:05
+ Plenky, které jinde nesezenete, zboží z Německa, nízké ceny

| 13.12.2017 22:06
+ fantastické zabalení příkrmů, úplně jsem valila oči :)

| 13.12.2017 13:36
+ Cena, kvalita, rychlost

| 12.12.2017 15:51
+ rychlé doručení všeho objednaného

| 12.12.2017 15:10
+ Rychlé, přehledné, jasné, super zabaleno, dobrá komunikace
- Nic

| 11.12.2017 21:13
+ Rychlé dodání
+ Všechno pečlivě zabalené
+ Přehlednost e-shopu a velký výběr zboží
- O ničem nevím

Celkově jsem byla spokojená s přístupem, rychlým doručením i se zbožím :-)
| 11.12.2017 13:11
- Nadměrné zabalené, tady by šlo trochu ubrat.

Objednáno, doručeno, vyzvednuto. Tak jak to ma byt.
| 6.12.2017 12:02
+ Spolehlivost.
+ Komunikace.
+ Rychlost dodání.

Doporučuji obchod, spokojenost.
| 4.12.2017 09:38
Naprostá spokojenost, není co dodat.
| 2.12.2017 17:15
Dobrý den, Já jsem moc spokojená,objednávala jsem si 1. Balík přišel v po řádku a pěkně za balení.
| 28.11.2017 13:38
+ Kvalitní zboží
+ Doručení až do domu

| 27.11.2017 13:27
+ kompletnost, rychlost

| 23.11.2017 13:48
Prehlednost,ochota,rychlost
| 21.11.2017 07:27
+ rychlost dodání,kvalitní zboží

| 20.11.2017 18:46
Spokojenost
| 20.11.2017 14:42
+ rychlost,spolehlivost,kvalitní produkty,dobrá komunikace

| 20.11.2017 13:03
+ Super

| 19.11.2017 22:30
Ochotny, mily a vzdy vyjdou vstric. Lide na svem miste.
| 18.11.2017 18:22
Mám zatím velmi dobré zkušenosti
| 18.11.2017 13:23
Zboží vždy doručeno rychle a vše bez problémů.
| 17.11.2017 14:00
maximální spokojenost rychlé doručení
| 15.11.2017 10:01
+ Rychlost a spolehlivost

| 15.11.2017 09:16
vyřízení objednávky bylo rychlé, jsem velmi spokojená, děkuji
| 14.11.2017 21:38
+ Rychlost dodání
+ Výběr zboží
+ Volba dopravy

| 14.11.2017 10:18
+ Perfektná komunikácia, rýchla odozva.

| 13.11.2017 20:37
Spokojenost
| 12.11.2017 16:05
+ Velmi rychlý obchod. Zboží přišlo druhý den, co jsem objednávku odeslala.

| 12.11.2017 09:47
+ Peclive zabaleni krehkeho zbozi
+ Rychla expedice
+ Lze platit pres Twisto
+ Vstricnost majitelu
+ Nabidka nemeckeho zbozi

Nakupuji zde opakovane. Vzdy jsem byla maximalne spokojena.
| 9.11.2017 22:44
Obchod proběhl naprosto bez problémů. Rychlé vyřízení i doručení, skvělá komunikace obchodu. Nemám vůbec co vytknout.
| 9.11.2017 18:59
+ Dobrý výběr zbozi

| 8.11.2017 10:29
+ Super ceny.

Vidím iba jediný problém a to v platbe. Musíme dlhšie čakať, koli možnosti platby na účet. Uprednostnila by som platbu kartou alebo paypal. Hneď by to mali na účte a tým pádom by balík bol skôr odoslaný.
| 7.11.2017 10:22
Plenky jsou super.. doporučuji všem
| 6.11.2017 08:36
S obchodem jsem spokojena, pestrý výběr, rychlý kontakt, včasné doručení
| 6.11.2017 06:54
+ Rychlé dodání

Doporučuji.Nemám výhrady.
| 4.11.2017 21:15
+ Dobrá komunikace s prodávajícím.
+ Spokojenost s výrobky.

| 31.10.2017 10:04
rychle doruceni dobre ceny
| 30.10.2017 12:46
velká spokojenost jak s rychlostí dodání tak s cenami
| 26.10.2017 13:20
+ Dobré ceny, různé bleskové akce
+
+ Bezproblemová komunikace

V jednom balíku skleničky příkrmů a aviváže, velmi chválím precizní zabalení, jak jednotlivých kusů zboží, tak i pevné přepravní krabice. DOPORUČUJI
| 26.10.2017 12:12
- Dlouhá doba dodání zboží, nemožnost platby na dobírku

| 24.10.2017 10:10
+ Maximálna spokojnosť s predávajpcim, skoré vybavenie objednávky. Obchod určite odpuručujem :-) ;-)

| 24.10.2017 00:01
+ Rychlost dodávky je super - v pondělí odpoledne objednáno, ve středu doručeno!

| 19.10.2017 13:36
+ Velice dobrý

| 19.10.2017 09:01
+ velice rychlé reakce na objednávku
+ skvělá komunikace obchodu
+ dobré ceny
+ doprava zdarma při objednávce nad 1000kč, což u plinek není problém
+ s obchodem jsem velice spokojena
- neznám žádnou

S obchodem jsem maximálně spokojena a vřele všem doporučuji
| 17.10.2017 09:23
Rychlé vyřízení objednávky. Super plenky, super obchod. Určitě objednám znovu.
| 16.10.2017 10:48
Jsem spokojena, bez vyhrad...
| 13.10.2017 11:23
+ rychlé a spolehlivé dodání zboží, oceňuji také možnost objednat vzorky plenek

uvítala bych nějaké přehlednější zpracování popisu rozdílů jednotlivých typů plenek Dada (jaký je rozdíl mezi ultra soft a premium)
| 12.10.2017 11:49
+ Kvalita
+ Cena

Vse super
| 7.10.2017 21:26
+ Bezproblémová komunikace
+ Rychlost
+ Pečlivost
+ Přehlednost webu
- Není

| 4.10.2017 09:59
perfektní komunikace,super zabaleno a rychlé dodání jsem velice spokojena ......díky mooc
| 29.9.2017 06:58
Jelikož jsme zde nakupovali poprvé,uvítali jsme vzorky plenek. Navíc nás pobavili vtipné emaily ☺ Určitě zase objedname.
| 24.9.2017 11:32
+ Maximalni spokojenost, rychle dodani, vse perfektne zabaleno. Urcite opet rada nakoupim. Vrele doporucuji

| 21.9.2017 10:09
+ Dada plienky su velmi kvalitne

Plienky mi neprišli a na mail mi zatial neodpisuju. Obchod urcite nebudem využívať
| 19.9.2017 10:42
- Výše dopravného jsou stále vysoké.

| 16.9.2017 20:12
Skvělé ceny, velký výběr.
| 14.9.2017 11:13
+ Rychlé dodani. Prehledne stranky. Dobra komunikace.

| 12.9.2017 09:00
Za mě super.Rychlé dodání.Maximalni spokojenost
| 4.9.2017 07:58
+ líbí se mi, že jde u nich koupit jen vzorek,v mém případě pleny.

Obchod je fajn, dá se nakoupit mnoho věcí na jednom místě, doporučuji.
| 31.8.2017 12:00
+ rchle až domů,tyto plenky jsou v naší rodině jedničky

| 29.8.2017 13:40
+ Dobré ceny

| 27.8.2017 21:46
+ Kvalita z německa
+ Cena

Rychlost dodani, cena dopravy zdarma pri objednavce nad 1000 korun.
| 27.8.2017 20:38
+ Našla jsem zde zboží, které jsem jinde marně hledala a ještě k tomu za bezkonurenční cenu. Navíc mne velmi pobavila vtipná forma komunikace.

| 25.8.2017 09:27
+ sortiment, který v kamenném obchode nelze sehnat
+ příznivé ceny
+ lze zakoupit vzorky plenek na vyzkoušení
+ poštovné zdarma nad 1000Kč
+ kromě plenek široký výběr dalšího dětského zboží
- není možnost platit kartou

Nákup proběhl v pořádku, v nabídce dopravy bych uvítala DPD pro jejich podrobné sledování doručování zásilky. Oceňuji možnost zakoupit vzorky plenek po 5ks a vyzkoušet tak, které plenky budou nejvíce vyhovovat bez nutnosti nákupu celého balení. V souhrnu objednávky po jejím odeslání se zobrazí číslo účtu pro platbu, které je odlišné od čísla účtu, který přijde v emailu s potvrzením objednávky - na dotaz mi bylo sděleno, že oba účty lze použít k úhradě objednávky, stálo by za to informace sjednotit a nemást zákazníky. Se zakoupenými plenkami jsem spokojená - jsou kvalitní za přijatelnou cenu.
| 22.8.2017 10:39
Vse v poradku, bez potizi. Urcite obchod doporučuji!
| 21.8.2017 14:09
+ Velmi se mi líbila komunikace i rychlost vyřízení, určitě budu kupovat zde i když cena nebude nejvýhodnější
- Žádná !

| 19.8.2017 14:45
Zboží dorazilo až po týdnu, co mi byla emailem potvrzena přijatá platba. Vzhledem k tomu, že jsem na zboží ale nepospíchala, tak to nebyl až takový problém. V den dodání trochu složitější domluva s kurýrem, který už ani nezavolal (po dohodě slíbil půl hodiny předem) a tím pádem bylo třeba přeorganizovat plány.. Za což obchod ovšem nemůže. Celkově jsem se zbožím spokojená.
| 16.8.2017 11:24
Vše v pořádku, pěkně zabaleno, pouze vytýkám doručení dopravcem Geis, příště zvolím jiný způsob.
| 15.8.2017 14:31
V pondělí přišel email, že platba byla připsána na účet a až v pátek bylo zboží předáno dopravci!!!
| 14.8.2017 15:20
- Dlouhá doba dodání - objednáno 2.8., 4.8. jsem obdržela email, že mají peníze na účtě a pleny dorazily až 14.8.
- Pleny byly jen obalené fólií :-[
- Krabice pod tou slabounkou fólií, ve kterých pleny jsou, byly úplně rozervané a zmačkané.

Plenky Dada jsou super, ale bohužel už budu objednávat jen v jiném obchodě.
| 13.8.2017 22:03
- Dlouhá doba dodání. Více než týden.

| 11.8.2017 12:49
Bohužel jsem velmi zklamaná z komunikace a délky dodávky obchodu. Ihned druhý den po objednání a mem zaplaceni mi dorazil email ze částka dorazila v pořádku a další týden a půl se nic nedělo. Až jsem obchod kontaktovala byl balík odeslán. Bohužel budu muset kontaktovat jiného prodejce protože se nemohu spolehnout na dodání plenek včas.
| 30.7.2017 13:41
+ rychlost
+ pohodlnost
+ cena
+ kvalita

Na doporučení jsem zkusila plenky Dada, protože "nové" plenky Pampers premium care absolutně nevyhovují. Líbí se mi, že Dada jsou český výrobek za velmi příznivou cenu. Plenky sají výborně, vydrží celou noc bez protečení. Budu zde nakupovat i nadále.
| 29.7.2017 19:33
+ Rychlé dodání

| 28.7.2017 11:14
Rýchly a spoľahlivý.
| 27.7.2017 21:56
- Špatná komunikace ohledně dodání. V obou případech nákupu.

| 27.7.2017 11:55
+ Rychle dodáno

| 26.7.2017 14:54
Bohuzel jsme cekali na zbozi od zaplaceni tyden, acxkoliv byla platba z nasi strany prijata hned druhy pracovni den, zbozi jsme obdrzeli az 5.pracovni den,coz mi nevyhovuje.Doporucila bych dobu dodani a expedice zkratit.Zaroven nam nedal kuryr predem v den doruceni vedet a operator na obchode nebyl schopen nam rict,kdy nam presne zbozi bude doruceno. (-) Vyhodu povazuji vysokou kvalitu zbozi(+)
| 24.7.2017 15:25
+ Vyber v klidu a pohodli domova.

| 24.7.2017 09:49
výborné akční ceny doprava zdarma bleskové dodání
| 23.7.2017 10:14
+ Rychlost vyřízení objednávky

Celková spokojenost. Chybí mi pouze možnost zaplatit ihned kartou.
| 21.7.2017 13:16
Nevýhodou bylo pozdní dodání na stránkách jsem četla do 2 pracovních dnů, ale trvalo to týden. Dada plenky jsem zkoušela poprvé a naposledy. Malej je z nich celej opruzenej a měl zářezy do krve a všude otloačeniny. Už nikdy víc radši budu používat pampersky.
| 19.7.2017 12:40
+ rychlé vyřízení - objednáno v neděli a ve středu jsme měly doma
+ bezproblémová komunikace

| 11.7.2017 22:02
+ Rychlost dodání, super komunikace, perfektní zboží

| 11.7.2017 10:30
Super e-shop
| 10.7.2017 20:02
velký výběr plen i ostatních kosmetických produktů nízké ceny rychlé dodání
| 10.7.2017 10:28
Přehledné stránky,super ceny a rychlé dodání
| 7.7.2017 10:34
+ kvalitní, levné pleny, platba raz dva přes twisto, doma v klidu přes platební bránu kartou do 14 dní

| 1.7.2017 20:07
Maximální spokojenost!!!Plenky jsou kvalitní,za super cenu.Zboží přišlo pěkně zabalené.Obchod i dopravce výborně komunikovali,dají vědět přesně kdy zabalí ,pošlou zboží apod.Budu objednávat plenky jenom tady.
| 1.7.2017 09:04
Chybí možnost platby jiným způsobem než převodem. Chybí možnost dopravy zdarma nad určitou částku. Při platbě převodem - první den objednávka + platba, následující den přišla potvrzující zpráva o obdržení platby, až 3.den se začalo dít něco se zbožím, toto pak již bylo rychlé a 4.den bylo zboží dodáno. Přesto mezi obdržením platby a přípravou zboží uběhl jeden den kdy se nic nedělo. Stejně tak mi přišlo několik nesmyslených emailů s informací, že se zboží připravuje, pak že je na hromádce ve skladu, pak že se ho ujal nějaký skladník a zabalí ho do krabice a pak že ho připraví na předání dopravci apod. Zbytečné "spamování" stačí informace, že zboží bylo připraveno a zabaleno k předání dopravci, které proběhne např. následující den apod.
| 30.6.2017 21:47
Velika spokojenost!
| 30.6.2017 21:00
Cenově výhodné zboží, zejména plenky Dáda a k tomu velmi vtipné komentáře o stavu objednávky...:)
| 30.6.2017 13:05
Vyborne plenky za super cenu. Spolehlive dodani. Od urcite ceny by mohlo byt dopravne zdarma, nepodarilo se mi dohledat. V ramci akce Cerven-mesic deti jsme dostali darek-ruzovo bila pomazanka plna cukru a ecek zcela nevhodna pro deti, tim spise pro deti, ktere jeste nosi pleny. Pomazanka navic mela jen dva tydny do konce trvanlivosti. Tak priste bychom prosilu tedy lepsi darek pro deti, kdyz uz. Jinak jsem s obchodem spokojena.
| 29.6.2017 20:37
+ Rychlost

| 29.6.2017 13:53
- Odpovedet na email jim trva 3 dny a i prez uhrazeni objednavky mi ji zrusily v dobe, kdy uz jsem.plenky opravdu potřebovala.

| 27.6.2017 09:10
Zboží nedorazilo
| 25.6.2017 21:47
Doporučuji
| 25.6.2017 20:14
+ Zboží které v našich obchodech není.

| 24.6.2017 14:49
+ Sortiment, cena, doručení včas
- Nenapadají mě

Fajn
| 24.6.2017 07:30
+ Rychlost
- Vše ok

Doporucuji
| 23.6.2017 14:47
+ Skvělé ceny
+ kvalitní zboži
+ informovanost

Velice dobrý obchod ,kvalitní zboží,super zabalení, brzké odesláni samozdřejmě s infomarmacemi o dodáni balíku.Prostě vše jak má být.Určitě zde budu nakupovat znovu.
| 19.6.2017 14:01
+ -kvalitní zboží
+ -super ceny
+ -rychlé dodání
- -nenašla jsem žádnou slabinu

| 19.6.2017 10:43
+ platba kartou předem, velmi pohodlné

pěkný přehledný milý se zajímavou nabídkou a pěknými cenami
| 18.6.2017 23:10
+ Kvalita zboží a rychlost dodání
- nevím o žádných

doporučuji
| 17.6.2017 16:50
+ Kvalita a cena
- Dodací lhůta (pět pracovních dní od připsaných peněz na účtě).

Pokud na zboží nespěcháte, doporučuji. Já měla ve chvíli dodání objednávky posledních 5 ks plen pro našeho osmiměsíčního syna.
| 16.6.2017 17:55
+ Levné produkty
- Nevím

Velmi dobrý obchod
| 13.6.2017 14:03
+ Jsou levné a kvalitní.

Určitě doporučuji.
| 13.6.2017 10:01
+ Mila a rychla komunikace, extreme rychle dodani, ihned po zaplaceni bylo doruceno.
+ Zbozi je kvalitni, rozumne ceny.
- Zadne nevidim

Muzu jen doporucit, kvalitni a spolehlivx shop.
| 13.6.2017 07:25
+ Velice hezky napsané informační maily :)

| 10.6.2017 22:17
+ Levné a kvalitní pleny
- nevím

doporučuji vyzkoušet,poštovné také rozumné
| 7.6.2017 21:08
+ CENA A KVALITA
- CHTĚLO BY VĚTŠÍ SORTIMENT ZBOŽÍ

VŘELE DOPORUČUJI
| 7.6.2017 10:32
+ Rychla dodavka zbozi

Rychle dodane zbozi, caste akce, skvela komunikace
| 5.6.2017 18:10
Super komunikace, těším se na nějakou akční nabídku plenek :)
| 5.6.2017 00:05
+ Nemecke znacky,velmi rychle doruceni,skvele jednorazove plenky Dada
- Mohl by rozsirit sortiment o kojenecke potreby napr. Dudliky,lahve atd.,nabidnout nejake slevy v podobe slevovych kuponu nebo kodu pro registrovane a nakupujici zakazniky. Nad urcitou castku by mohla byt doprava zdarma

Velmi dobry internetovy obchod pro maminky,kvalitni nemecke znacky,vynikajici jednorazove plenky Dada a predevsim velmi rychle doruceni.
| 4.6.2017 16:23
+ Kvalitní zboží z Německa, skvělé a levné pleny
- Žádná reakce na emaily
- Velmi špatný dopravce, prodávající nijak neřeší

| 29.5.2017 23:27
+ kvalitní plenky
- nic

spokojenost
| 28.5.2017 17:54
+ Pekne prehledne webove stranky, velky vyber sortimentu, zbozi vzdy prislo do dvou dnu. Kvalitne zabalene. Za nas spokojenost a doporucuji

| 27.5.2017 21:04
+ -
- -

-
| 25.5.2017 16:22
+ Přehlednost

Rychlost,spokojenost
| 25.5.2017 15:15
+ ceny, dodací lhůta(při delší - dáreček), komunikace
- nemožnost platit přímo kartou

Již 2x nedodali nějaké zboží. Poprvé po upozornění - bez problému vrácena částka na účet. Nyní po druhé bylo uvedeno hned ve faktuře že nedodali, ale na peníze jsem čekala měsíc (několikrát jsem obchod upozornila) odečetli až v další objednávce (stěhovali zrovna sklad). Jinak spokojenost a vše vykomunikováno vcelku ochotně a rychle. Doporučuji
| 25.5.2017 15:11
+ Dostupne zboží které se tady nedají sehnat
- Žádné

Maximální spokojenost jako vždycky nejvíc to bleskové dodání a komunikace na 1* takže za nás vřele doporučují
| 23.5.2017 23:38
+ Dobré produkty za dobré ceny. Jsem mile překvapená

Vřele moc všem doporučuji :)
| 23.5.2017 13:24
+ Dobré plenky za do tou cenu,
+ Široký sortiment
- Nevím

Spokojenost s nákupem, určitě nebyl posledni
| 23.5.2017 09:32
+ Vše pečlivě zabaleno
+ Velký výběr na jednom místě
- Dopravce (krabici mi předali rozdelanou - naštěstí nic nechybělo) platba poštovného i přes velkou objednávku

Jsem víceméně spokojená
| 23.5.2017 08:10
+ různé velikosti plenek - vše skladem, spokojenost:-)

| 22.5.2017 22:04
+ Specializuje se na sortiment, který je špatný dostupný
- Dodací lhůta

Doporučuji obchod, ale ne přepravu společností Geis Parcel.
| 22.5.2017 04:35
- Nízký výběr

| 21.5.2017 11:18
+ výběr zboží
- žádné jsem nennašla

Vždy nakoupím co potřebuji.Líbí se mi přístup obchodu a komunikace.
| 21.5.2017 10:56
+ příjemné ceny, velký výběr sortimentu, příjemná komunikace a ochota provozovatele obchodu

Nakupují již po několikáté a jsem maximálně spokojená, zboží je kvalitní za příjemné ceny, v případě objednání drogerie je zboží zvlášť pečlivě zabalené aby nedošlo k poškození obalu. Za mě naprostá spokojenost a ráda doporučuji dalším :-)
| 21.5.2017 06:52
+ Super plenky za super cenu
- Delsi dodaci lhuta

Velice doporucuji
| 19.5.2017 21:55
+ velký výběr zboží
- zatím o žádných nevím,možná by mohl být větší výběr mléčných kaší od 4 měsíce 600g.

super s nákupy budu pokračovat pravidelně
| 19.5.2017 19:53
+ produkt, který není možné v kamenném obchodě v Česku koupit.

| 17.5.2017 14:36
+ Pohodlný nákup kvalitního zboží, velký výběr sortimentu, takze si vše nakoupím na jednom místě. Všude doporučuji.
- Nic zásadního. Jelikož komunikace je velice dobrá, nesrovnalosti se řeší velice rychle.

| 17.5.2017 09:28
+ Ceny, nabídka zboží
- Nelze platit kartou hned, pouze převodem
- Dlouhá doba než mi balík dorazil

Bohužel dlouhá doba než mi balík dorazil (11 dní) me odrazuje od dalšího nákupu. Ceny, nabídka eshopu i přehlednost internetových stránek je super. Ale doba dodání byla dlouhá
| 16.5.2017 16:26
- E-shop funguje až do případné reklamace. To pak komunikace ustává. Poslali mi špatnou velikost plen a když jsem je chtěla vyměnit, e-shop vůbec nereagoval. Po telefonu vždy slíbili a pak se nic nedělo.

Špatná komunikace při reklamaci zboží.
| 15.5.2017 14:51
+ nabízí kvalitní výrobky ,různé slevy a akce na zboží,velmi dobrá komunikace
- nevím

doporučuji k nákupu
| 15.5.2017 09:41
- Jediné, co se mi tentokrát nezamlouvalo byla nemožnost zvolit jiný způsob platby než dobírku. Nejspíš se vyskytla chyba v systému, ale jiný způsob nebyl možný.

| 13.5.2017 20:53
+ Dobré ceny.

| 12.5.2017 16:22
- Doba doručení!!!

Když potřebuji pliny,tak 11dni je hodně!!!
| 11.5.2017 21:11
+ Rychlost, dostupné zboží.

| 11.5.2017 18:00
+ Pohodlí
- I žádné nevím

Super
| 11.5.2017 14:22
+ německé zboží v Česku

velice rychle jsem měla zboží doma
| 11.5.2017 12:33
+ Skvely ceny. Rychle doruceni.

Objednavala jsem plenky. Krabice, v ktere prisly byla rozlepena a ponicena (mozna dopravce?), takze kdybych objednavala jine zbozi, asi bych ji odmitla prijmout.. Jinak komunikace s obchodem skvela a rychlost dodani na jednicku
| 9.5.2017 12:57
Nakupuji zde pravidelně, ale již se mi 2x stalo, že mi některé z objednaného zboží nedorazilo. Když jsem danou věc reklamovala, obchod na emaily nereagoval a pak mi pán ani nebral telefon....jinak nabídka výrobků pro děti super, jen nechápu, proč když nakupuji za x tisíc musím platit dvojí dopravu....až na tyto mínusy ale mohu obchod doporučit, jsem nadšená z jejich nabídky a širokého výběru různých výrobků pro děti od brzkého věku.
| 9.5.2017 09:45
Doporučuji
| 9.5.2017 08:42
+ Přehledný, dobrá nabídka a ceny.

| 9.5.2017 06:37
+ Levné plenky i příkrmy
- Žádné nemá!

Super, ráda nakupuji. Rychlé dodání. Server nabízel za mail dáreček ale nedorazil. Nevadí budu nakupovat dále. Za mne palec nahoru!!
| 6.5.2017 23:06
+ Platba přes twisto, rychlé jednání a doručení balíků.

| 6.5.2017 18:48
+ Rychlost, spolehlivost
- Žádné

Super
| 6.5.2017 17:19
+ Super nabídka, super ceny!
- Žádné.

| 6.5.2017 14:01
S obchodem jsem byla spokojená, příště zde nakoupím znovu.
| 6.5.2017 12:07
+ Dobré ceny

Doporučuji, i když dodávka pár dní trvala, ale jako omluva byl přibalen dáreček, který potěšil mou malou dcerku:)
| 6.5.2017 10:49
+ Možnost platby převodem i dobírkou
+ Různí dopravci
+ Ceny

| 5.5.2017 22:07
+ ze poskytujou caste slevy na zbozi

| 5.5.2017 21:41
+ Skvělé ceny. časté akce, široký sortiment, skvělá komunikace a spolehlivost
- o Žádných si nejsem vědoma

Pokud hledáte kvalitní zboží za skvělou cenu jste na správném místě.
| 5.5.2017 15:27
+ Zbozi ktere jinde nemaji

| 5.5.2017 09:27
+ Velmi prijemny osobni pristup k prodeji.

Vrele doporucuji.
| 5.5.2017 08:37
+ Nizka cena

Pravidelné akční ceny, plenky jsou kvalitní
| 4.5.2017 21:05
+ zboží které nabízí je v obchodech nedostupné

výhodou je, že člověk zboží může vyzvednout i na uložence, takže poštovné je nízké
| 4.5.2017 17:43
+ dobrá cena a kvalita plen
- dlouhé doručovací doby

Dobrý objednám znova.
| 4.5.2017 09:30
+ zboží za rozumnou cenu, výběr, který v místě bydliště nemám. obchod se snaží vyjít maminkám vstříc zařazováním dalších žádaných produktů.
- žádné zásadní nevidím.

doporučuji.
| 4.5.2017 05:27
+ Jedny nejlepší plenky současnosti

| 3.5.2017 21:50
+ zboží, které se špatně shání
- dodání trvalo dlouho

Webovky hezké, ale když zadám, že chci vyhledat např. vlhčené ubrousky, ukážou se mi jen některé, ne všechny, které obchod nabízí - přišla jsem na to náhodou, protože jsem chtěla vlhčené ubrousky Dada, ale tyto jsem mezi "vlhčenými ubrousky" nenašla. Našla jsem je náhodou. Dodací lhůta byla dlouhá. Týden (bez jednoho dne, protože v pondělí, kdy jsem objednala, byl svátek). Vzhledem k tomu, že jsem objednala plenky a shodou náhod (bohužel) jsme zrovna přecházeli z vel. 2 na vel. 3 a plenky nedorazily moc brzo, musela jsem je obstarat jinde a měla jsem 2 zbytečně moc. Částečně i moje chyba - uznávám. Ale po zkušenostech, že zboží objednané přes internet obvykle (v mém případě v 99 % případů) přijde druhý až třetí den po objednání, jsem očekávala, že plenky přijdou ve středu, maximálně ve čtvrtek. A ne, že na víkend budem bez plen. Bohužel jsem nestihla objednávku stornovat. V pondělí přišla zpráva, že je zboží zabalené a budou ho předávat přepravci. Zkusila jsem ještě objednávku stornovat, nicméně po půlhodině přišel e-mail, že zboží má přepravce a objednávka stornovat tudíž nelze. Smolík. Zboží bylo zabalené v krabici, bez jakýchkoliv kartonů, igelitu nebo čehokoli (čím se obvykle krabice se zbožím "vycpou" proti poškození). Přišlo v úplném pořádku, nic roztržené nebo propíchnuté nebylo, tak ok. Ne, že bych obchod vyloženě nedoporučovala, ale objednávat už nebudu.
| 24.4.2017 17:23
Platba predem a zbozi stále nedorazilo...
| 24.4.2017 10:11
- Trošku delší dodací lhůta

Doporučuji!Určitě opět nakoupím!
| 24.4.2017 09:13
+ dobrá cena, výkon musíme prověřit ;-)
- nevím

rychlé vychystání i odeslání, průběžné info o stavu a dárek jako překvapení - díky!
| 23.4.2017 16:29
+ - dobré ceny
+ - kvalitní zboží
+ - zboží z dovozu
+ - dobrá komunikace s obchodem
- - nic

Tento obchod mohu a ráda doporučím.
| 23.4.2017 16:18
+ prehlednnost stranek a popis vyrobku
- kvalitni a levne zbozi pro deti

v obchode nakupuji casto.Doporucuji vyzkouset pleny.Nejlepsi jsou Preedo premium.Jsou ve stejne kvalite jako pampers premium Care a mnohem levnejsi
| 23.4.2017 12:41
+ přehlednost
+ sortiment
+ ceny

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a jsem spokojená, zboží dorazilo, za hezkou cenu.
| 23.4.2017 12:28
- Komunikace v případě reklamace žádná.

| 23.4.2017 12:03
+ - rychlé dodání
+ - žádná negativa zatím nemám a uvažuji, že zde budeme nakupovat i nadále, pokud budou plenky vyhovovat po stránce zdravotní
- nevím

- žádná negativa na obchod nemám a uvažuji, že zde budeme nakupovat i nadále, pokud budou plenky vyhovovat po stránce zdravotní OBCHOD DOPORUČUJI
| 23.4.2017 08:26
+ Doručení az domu

Nakoupim to co v zahraničí za stejný peníze s dovozem domu
| 22.4.2017 23:00
+ Rychlost dodání
- Nevím

Velmi dobrá první zkušenost. Od začátku nákupu az po dodání obchod komunikoval a bylo to i vtipně podáno:-)zabalen byl balík velmi dobře. Doporučuji
| 22.4.2017 20:07
+ Skvele sluzby rychle
- Zadne

| 22.4.2017 19:06
+ cenny
- Dodaci lhuta delší,ale vykompenzovali si to dárečkem:-)

doporučuji
| 22.4.2017 15:08
+ dobrá komunikace
+ přesné informace o stavu objednávky

Nakoupila jsem tady na doporučení kamarádky.Oceňuji omluvu a dárek za zpoždění dodání objednávky, to bylo hodně dobrý, vůbec to dělat nemuseli.
| 22.4.2017 12:35
Delší dodací lhůta, ale omluvili se, tak uvidim příště.
| 22.4.2017 08:27
+ Ty nejkvalitnejsi plenky na trhu
- Zadne

Nekupovat pampersky
| 21.4.2017 21:47
+ Uzasny e-shop. S takovym skvelym pristupem jsem se jeste nesetkala.

| 21.4.2017 15:00
+ Plenky jsou opravdu kvalitní a oproti některým `značkovým` o poznání levnější. Oceňuji slevové akce.

Nebojte se v tomto obchodě nakupovat, komunikace je průběžná a přesná, zboží dorazí v pořádku, nebojte se.
| 21.4.2017 13:14
+ Skvělé plenky.

Plenky dada mě překvapily. Už nebudu kupovat jiné. Pěkně sedí, nesmrdí chemií a dlouho vydrží. I cena je mnohem nižší než např. u Pampers.
| 21.4.2017 10:27
+ cena plenek dala jsem na doporučení ale po odzkoušení nadšená nejsem
- trochu peru se zapínáním hůř jdou odlepit a na bříško je třeba víc zabrat aby drželo lepení což mě celkem mrzí ale za málo peněz méně muziky a za další smrdí asi od lepení takže roztrhnout a větrat

koupila jsem dřív v penny Babytime jsou o 50kč dražší ale nesmrdí a jsou ale o tochu silnější tak u nich asi zůstnu
| 20.4.2017 21:02
Super obchod,rychle dodani objenavky,kvalitni zbozi za super ceny doporucuji vsem
| 20.4.2017 14:59
Velmi rychlá doba dodání, komunikace na jedničku. Určitě doporučuji, nebyl to můj poslední nákup
| 20.4.2017 13:37
+ pohodlné, rychle.

doporučuji
| 20.4.2017 13:27
+ Pohodli
- Malo sortimentu rozsirila bych nabidku

Spokojenost a velmi velka ochota prodejce a vstricne chovani
| 20.4.2017 12:50
+ kvalita za rozumnou cenu

| 19.4.2017 23:02
+ Super plinky,gely,ubrousky,avivaze
- Zadne nema.

Suprovy.
| 19.4.2017 14:36
+ skvěle zabaleno
+ rychlost dodání

| 19.4.2017 13:11
+ líbí se nám rychlost, ceny, plenky Dada, a služba uloženka, protože pobočku máme v České Třebové, poslali nám sms, zboží bylo v pořádku, bez dopravného a bezvadně zabalené. Platil jsem převodem, jedno drobné zboží nebylo skladem, ihned jsem dostal info a peníze byly vráceny zpět na účet.
- žádné

Velmi spokojen, těším se na další nákup.
| 18.4.2017 20:03
Super
| 18.4.2017 17:22
+ cena produktů,rychlost dodání
- nemá

pro rodiny s dětmi výborný obchod
| 18.4.2017 09:14
- Přepravní službu Geis parcel,měl by mít ještě jiný druh dopravy. V den kdy měli zboží přivést,nikdo nepřijel.

| 18.4.2017 09:08
+ cena za kvalitní plenky, dovoz až domů, super sortiment drogerie z Německa

Velká spokojenost, nákup zopakuji, plenky jsou super a cena nemá konkurenci! Nákup bez chybičky a dodání až domů, což na vesnici oceňuji :)
| 17.4.2017 21:48
+ - přehlednost e-shopu
+ - rychlé dodání
+ - dobré ceny
+ - akční výhodné balíčky

Nakupuji zde hlavně pleny.Vyzkoušela jsem více druhů, ale DADA plenky mému synovi nejvíce vyhovují. Materiál je příjemný a savý a syn nemá opruzeniny. Pampers mě velice zklamaly-čím více vylepšují,tím je výsledek horší. již jsem tento obchod doporučovala.
| 17.4.2017 17:19
+ Rychle dodání
- Nevím byl to muj první nákup. Nedokazi posoudit.

Rychlost, spolehlivost a vše v naprostém pořádku došlo ;-)
| 16.4.2017 11:11
+ Prehlednost obchodu
+ Skvela komunikace obchodu
- Neposilaji pres českou poštu

Vsem doporucuji, jsem spokojena
| 14.4.2017 15:59
Spokojenost,dobrá komunikace
| 14.4.2017 07:48
- Spatna komunikace

Velmi spatna komunikace,jak jsem odeslala napr.email tak odpoved dosla za tyden i dva a navic s trapnymi komentari,ktere se vubec nehodi.Objednavku jsem odeslala a v zapeti na to druhy den jsem stornovala.Odpoved dosla za 10dni stim,ze jsem nezadala var.symbol proto zbozi nedorazilo.Tak jsem napsala opet,ze jsem objednavku stornovala a za tyden mi doslo ze kde jsou penize ze zbozi tam uz lezi dlouho a za tu dobu by se k nim doplazily s paskou na ocich.Tak jsem opet napsala,ze maji nekde chybu a spatnou komunikaci,ze jsem objednavku hned druhy den zrusila.Teprve dnes mi po 2tydnech doslo potvrzeni objednavky.Rychlost u podnikani se ceni
| 11.4.2017 12:55
Sympaticky obchod, budu nakupovat dal:-)
| 11.4.2017 12:41
Zboží sice dorazilo v pořádku, ale ne to, co jsem objednala - jiná velikost plenek. Napsala jsem hned zprávu, ale dosud mi nikdo neodpověděl. Naštěstí jsou plenky větší, tak snad do nich dorosteme. Čekala bych ale ze strany obchodu alespoň promiňte! Mýlit se je lidské, může se to stát každému.
| 11.4.2017 09:39
+ kvalitní výrobky
- neznám... zatím.... a raději je nechci znát.. :- ))

doporučuji všem, kdo se chtějí díky kvalitě plen vyspat... Váš otec od rodiny
| 10.4.2017 11:55
Doporučuji
| 5.4.2017 14:46
Mohu doporučit, cena, kvalita.
| 4.4.2017 11:25
Za mě mohu vřele doporučit.Vše co jsem objednala přišlo v naprostém pořádku a mile me překvapilo že rychle.Komunikace též na jedničku.Určitě jsem nenakupovala naposledy .Hezký den
| 3.4.2017 19:14
+ Výborná komunikace, snad nejlepší ceny na internetu.
- žádné

| 3.4.2017 14:45
+ Super ceny a rychlost doručení

| 3.4.2017 12:06
+ Rychlé dodání.
- Zatím žádné neevidují.

| 1.4.2017 22:20
+ Kvalitní výrobky,rychlé zpracování a rychlost dodání
- Žádné

Dobře se mi zde nakupuje a objednavam pravidelně
| 23.3.2017 12:29
+ Kvalitní produkty
- Zatím jsem žádné nenašla

Kvalitní zboží za dobré koruny a super akce na pleny DADA :)))
| 21.3.2017 20:20
+ Rychlost, super komunikace
- Žádné

Určitě využijte a objednejte plenky od toho dodavatele
| 20.3.2017 19:45
+ Levne pleny coz je výhoda a super sedi dětem tak za me urcite doporučuji
- Nic

| 19.3.2017 17:49
doporučuji
| 18.3.2017 18:31
+ Perfektni komunikace, precizni a rychle dodani.
- ---

Perfektni komunikace, precizni a rychle dodani.
| 18.3.2017 07:59
+ *SUPER OBCHŮDEK S KVALITNÍM ZBOŽÍM A HLAVNĚ PLENKY JSOU TOP A ZA SUPER CENU :-)))
- *SNAD JEN ŽE SE PLATÍ DOPRAVA BEZ OHLEDU NA VÝŠI OBJEDNÁVKY

TENTO E-SHOP MOHU VŘELE DOPORUČIT!!! POKUD HLEDÁTE PLENKY ZA SUPER CENU A KVALITU! DODÁNÍ TAKÉ BEZ PROBLÉMŮ A CELKEM RYCHLÉ! URČITĚ ZDE BUDU PLENKY I JINÉ ZBOŽÍ NAKUPOVAT!
| 16.3.2017 14:05
+ Plenky Dada za rozumnou cenu.
+ Kvalitní zboží od sousedů.

| 15.3.2017 12:59
+ Kvalitní produkty.
+ Příznivé ceny.
- Asi žádné

Super komunikace. Velice ochotní prodejci.
| 14.3.2017 12:57
+ spolehlivost
+ rychlost vyřízení objednávky
+ rychlé dodání objednávky (do druhého dne)
+ komunikace obchodu výborná
- nic

Určitě doporučuji nakoupit, pokud máte zájem o kvalitní výrobky a rychlé zpracování a doručení objednávky.
| 14.3.2017 12:54
+ Perfektní komunikace

Mohu jen doporučit určitě znovu objednám
| 13.3.2017 10:50
+ Obchod má své stránky na Facebooku, kde se dá kdykoliv na cokoliv zeptat. Vidíte tam i recenze a zkušenosti kupujících, veškeré akce, slevy...

| 12.3.2017 16:30
+ Výborná komunikace.
+ Rychlé dodání.
+ Skvělé zboží.

Široká nabídka kvalitního zboží.Rychlé dodání a super komunikace.Doporučuji ostatním.
| 12.3.2017 09:42
+ produkty které nejsou běžně dostupné na českém trhu
+ velký výběr
+ dobré ceny

Nakupovala jsem zde kvůli nabídce Dada plen. Už jen kvůli spokojenosti s těmito plenkami zde budu určitě nakupovat opakovaně. Pozitivní je i velký výběr příkrmů a dalších produktů
| 11.3.2017 20:37
Perfektní obchod, všem vřele doporučuji ;-)
| 10.3.2017 16:40
+ Levné zboží.
+ Široký výběr.
- Pouze jeden dopravce za 80 Kč.

Spokojenost.
| 10.3.2017 10:57
Super, doporučuji. Jen kvůli dodací lhůtě je třeba objednat s předstihem..
| 10.3.2017 09:41
+ Rychle dorucenie, bezproblemova komunikacia

| 8.3.2017 10:42
Kvalitní zboží za rozumnou cenu, doporučuji jak zboží, tak obchod
| 7.3.2017 20:26
+ Rychlost dodání.
+ Zboží za přijatelnou cenu.
- Nemá.

| 7.3.2017 09:57
Nakupuji pleny pravidelně a jsem spokojena. Naposled bylo dodání trochu delší a pleny nakonec dorazily. Jako minus je pro mě, že mi dopravce pleny nedonese az ke dveřím a musím si pro ne chodit na parkoviště, jelikož jsem kolikrát doma s miminem sama.
| 6.3.2017 10:11
+ kvalita
+ cena
+ pohodlnost nákupu
+ dodávka až domu - nemusím se s balíky tahat po městě apod.

Super, doporučuji
| 5.3.2017 13:47
+ Velký výběr zboží, výborná komunikace, rychlé dodání zboží
- Nic

Mohu jen doporučit
| 5.3.2017 08:58
+ Plenky až domů
+ Relativně levná doprava

Nám plenky nevyhovují, ale obchod byl super. Já už nenakoupím, ale ráda doporučím.
| 3.3.2017 17:39
+ příznivé ceny, především v "AKCÍCH".Rychlé dodání

Mohu doporučit
| 28.2.2017 18:25
+ slušné ceny, rychlé dodání.

| 28.2.2017 12:39
+ Plenky, ktere se u nas bezne neprodavaji, nizke ceny, rychle doruceni, mila komunikace.

Spolehlivy a prijemny obchod.
| 27.2.2017 21:07
+ Rychlé dodání zboží
- Dopravce není i česká pošta

Spolehlivý obchod i při platbě předem na účet
| 26.2.2017 23:37
+ setri cas a penize:)
- zatim zadne, vse probehlo ok

jsem spokojeny zakaznik
| 26.2.2017 20:22
+ Nákup z pohodlí domova
+ Výběr platby
+ Nákup mi přivezou až domu,nikam nemusím
- Žádné

Jsem velice spokojená
| 24.2.2017 15:42
+ Kvalita,rychlost cena pohodli domova :)

Doporucuji :)
| 24.2.2017 15:28
+ Rychlost
- Nemá žádné

Přehledná stránka, rychlé dodání.
| 24.2.2017 13:25
+ Pleny jsou uzasne a za vyborne penize. Velmi se mi libi i soucasne obohacovani sortimentu. Cena dopravy je take velmi prizniva.
- Velkou slabinou pro me je, ze neni mozne platit kartou, cimz se cely proces prodeje zpomaluje.
- A kdyz jsem pri objednavani poslala mail s dotazem, nikdo mi na nej neragoval.

| 23.2.2017 19:46
+ Spokojenost
- Žádné

Spokojenost
| 22.2.2017 12:18
+ Rychlost dodání zboží.

Super ceny a ještě lepší, rychlost dodání zboží.
| 21.2.2017 13:02
+ využití nákupu v právě probíhající akci,nákup se slevou
- nic

bezproblémový obchod
| 20.2.2017 16:07
+ Cenove priznive pleny
- Minule baleni dada premium comfort fit 3 silene umele zapachalo..kazda plena.
- Az me bolela hlava..nechala jsem vyvetrat a zmirnilo se to,u jinych baliku bez problemu,myslim ze bx se to stavat nemelo,preci jen je to urceno nasim nejmensim!!!

Nakupuji pravidelne,mrzi me absence komunikaxe ze strany prodejce, na info mail nereaguje,dotaz zustal nezodpovezen,odrazuje to potenc.zakazniky kdyz se chteji informovat na produkt a nelibi se mi jako rade dalsich prilis familirni styl komunikace pri vyrizovani objednavky,jinak vse ok!
| 20.2.2017 10:16
+ Doprava az domu,super ceny plenek a vlhcenych ubrousku a i jejich kvalita.
- Mohli by zde nabizet i veci jako dudliky, potreby pro kojici matky.

| 18.2.2017 19:55
+ Platba za 14dni po nákupu, ceny, vtipná emailová komunikace
- Nic

Doporučuji všema deseti
| 17.2.2017 15:51
- Kurýrní služba Intime. Kurýr se choval naprosto nevhodně.

| 17.2.2017 14:12
+ Rozhodně rychlost dodání a skvělá komunikace
- O žádných nevím

Jednoznačně doporučuji, příznivá cena, skvělá komunikace, nejrychleji dodané zboží v posledních dvou měsících ze všech možných e-shopů. Určitě to nebyl poslední nákup
| 14.2.2017 18:16
+ Cena, rychlost dopravy

| 14.2.2017 12:57
+ Hodně rychlé dodání

Firma posílá vtipné emaily o stavu objednávky, je vidět že jím na chodu firmy záleží. Určitě to nebyl můj poslední nákup
| 14.2.2017 10:50
+ kvalitní plenky a ubrousky za super cenu
- žádné

doporučuji :)
| 12.2.2017 11:32
+ mám to bez lítání a schánění
- nevím o žádných

jsem spokojená
| 11.2.2017 17:15
+ Výhodné ceny, rozmanité druhy sortimentu.
- Neshledala jsem

Určitě doporučuji. Rychlé dodání, super ceny,dostupné pro každého.
| 11.2.2017 14:06
+ Pro mě to byla cena zboží.
- O žádných nevím.

Pro mě je obchod naprosto dostačující.Jsem spokojená s cenou a rychlostí obchodu.Podrobně mě informovali o stavu zásilky.Zboží dorazilo rychle a v pořádku.Vybrala jsem si dopravu IN-TIME a vše bylo O.K.Ostatním mohu obchod vřele doporučit.
| 10.2.2017 23:31
velice příjemné jednání,rychlost dodání a hlavně skvělé zboží
| 10.2.2017 20:51
+ Od plenek přes drogerii naprostá spokojenost
- Nemá

Bezvadná komunikace, brzké dodání, perfektně zabalené
| 10.2.2017 15:12
+ Výběr z pohodlí domova
+ Ceny
- Doručování společností InTime, příště zvolím jinou možnost

Obchod bez problému, ale můj dojem pokazila doručovací společnost, kterou jsem si zvolila
| 5.2.2017 21:45
+ - přehlednost stránek
+ - velký výběr zboží
+ - cena zboží
+ - nízké poštovné
+ - super komunikace
+ - rychlé odeslání
- - zatím žádné

Hledali jsme levné a kvalitní pleny pro syna a tady je mají. Navíc nízké poštovné a rychlost odeslání ( dodání ) jsou perfektní. Určitě doporučuji, až pleny spotřebujeme, zase zde nakoupíme.
| 5.2.2017 18:21
+ - cena
+ - komunikace

Super komunikace a rychlé dodání. Vše na 1*, určitě doporučuji a budu nakupovat i dále.
| 3.2.2017 14:39
+ Vyborna komunikace s obchodem, rychlost vyrizeni a dodani, plenky jsou vyborne, jsem max spokojena a uz jsem objednala znovu dalsi.

| 3.2.2017 14:12
Osobni odber v Lyse n. Labem - v arealu vice firem jsem nenasla zadne znaceni, kde se tento konkretni sklad nachazi a v case, ktery byl uveden v mailu pro osobni odber byl sklad zavreny a nikdo tam nebyl. Musela jsem tam tedy vickrat.
| 2.2.2017 12:18
+ široká nabídka zboží za dobré ceny
- doprava InTime
- komunikace s odesilatelem

13.1. jsem odeslala objednávku 14.1. uhrada objednávky 19.1. email o předání zásilky dopravci 20.1. zásilka přijata do systému dopravce od té doby žádná odezva ze stránek dadaplenky.cz pouze z InTime že až lokalizují balík kontaktují odesílatele
| 30.1.2017 21:12
+ Rychlost, pohotovost, ochota.
- Zatím jsem žádné neschledala.

Vřele doporučuji.Ceny přijatelné, dodání rychlé a ochota samozřejmostí.
| 30.1.2017 13:56
+ Velmi rychlá objednávka,milá komunikace.Jinde už pleny ne nakupují,jsem velmi spokojená.

Všem vřele doporučuji
| 30.1.2017 09:45
Se vsim sem byla spokojena.
| 29.1.2017 09:03
+ Naprosto originální komunikace obchodu se zákazníkem. Skvělé!

| 27.1.2017 10:11
+ Levné a dostupné produkty v kvalitě odpovídající ceně.
- V dopravě.

Obchod skvělý, jen s tou dopravou by mohli něco udělat.
| 26.1.2017 12:41
+ obchod nabízí placení přes twisto
- o žádných nevím

rychlost,přesnost,slušnost,bezva komunikace,rychlost a dobre ceny
| 25.1.2017 18:56
+ rychlost zpracování objednávky, široká nabídka zboží, zboží v akci
- žádné

určitě doporučuji, nákup zboží budu opakovat, na rozdíl od jiných prodejců je zboží pečlivě zabaleno proti poškození
| 24.1.2017 21:03
+ výhodné ceny
+ perfektní komunikace
+ rychlost dodání

| 23.1.2017 11:16
+ Ponuka Nemecke zbozi za dobre ceny
+ Cena dopravy
- Komunikace

Vse by bolo v poriadku,keby obchod komunikoval. Za komunikaciu nepovazujem posielanie reklam. V balicku mi prisla ina avivaz ako som mala v objednavke,tak som volala a napisala mail,no marne.Vse bez odpovedi. Za inych okolnosti,ak by sa oz ali,tak to necham i tak byt,ale toto nie je zodpovedny pristup!
| 22.1.2017 20:54
+ Zboží, která v české obchodní síti nekoupím

| 22.1.2017 14:38
+ skvělé zboží, dobré ceny...
- bohužel doprava, ale tu obchodník neovlivní :-)

SUPER :-)
| 21.1.2017 16:56
+ Kvalita za rozumnou cenu

Za mně spokojenost.Můžu jen doporučit :-)
| 21.1.2017 16:30
+ Velmi dobre.Jeden den objednám a za 3dni to mám doma.
+ Velmi dobre.Jeden den o
+ Velmi dobré.Jeden den objednám,a za 3dny to mám doma.
- žadné.

Jenom mě vadí že jsem si objednala 3balíky plenek a došla mě 1velikost 2baliky od 9-20kg coš je v pořadku,ale ješ tě mě nedošel 1balík od 12-18kg.Když jsem psala že všechny balíky zaplatím dobírkou,tak jste mě žadali ten poslední balík platit převodem.Jinak nemám žadné namitky.
| 20.1.2017 14:58
+ zboží, které zde není běžně dostupné, rychlé dodání

| 20.1.2017 10:20
+ Kvalitní pleny za příznivou cenu, které nejsou běžně k dostání.
- V pondělí jsem objednala, v úterý mi potvrdili, že přišla platba a teprve v pátek zboží balili a předali kurýrní službě, tak až po týdnu jsem balík dostala. To mi přišlo trochu dlouhé, ale to bude i tou dnešní uspěchanou dobou.

| 18.1.2017 09:36
+ Kvalitni plenky
- Dopravce InTime

Vyber mene znamych znacek plenek
| 16.1.2017 18:30
+ kvalitní zboží za super ceny
+ dodání až domů

| 16.1.2017 14:19
+ Je to rychlé, šetři mi to čas.
- Je škoda,že poštovné není zdarma.

Vše v naprostém pořádku.
| 16.1.2017 13:20
+ Rychlost

| 15.1.2017 15:31
+ doporučení od kamarádky

| 14.1.2017 19:07
+ cena
- placená doprava

s obchodem jsem spokojena, nabízí dobré produkty za dobrou cenu. Jediné co bych vytkla jsou velké balíky. I když jsem do poznámky uvedla, aby zboží bylo rozděleno do více menších balíků, přišel jeden obrovský, který jsem skoro ani neuzvedla.
| 14.1.2017 10:46
Opravdu vtipne maily, trochu delsi dodaci lhuta po zaplaceni.
| 13.1.2017 17:48
+ Nákup z pohodlí domova
- Cena za dopravu. Nad vyšší částku by mohla být doprava zdarma.

Vřele doporučuji-
| 11.1.2017 10:19
+ Kvalitní zboží, dobré ceny
- Žádný

| 11.1.2017 09:14
- Doba dodání delší než dva týdny, hrůza. Kdyby zboží nebylo skladem, bylo by to pochopitelné, ale uvádíte skladem a já čekám od 27.12.2016 a dnes 11.1.2017 zboží stále nemám. Tak si ho nechte.

Než čekat takovou dobu na objednané zboží, radši si připlatím a objednám jinde. Na pleny čekat déle než dva týdny se nedá, potřebuji je co nejdřív a než dorazí ty vaše, dávno budu potřebovat jinou velikost!
| 10.1.2017 17:18
+ Super ceny

| 4.1.2017 11:04
+ Dobre plienky za dobrú cenu.
- Nič ma nenapadá.

Dobré plienky za dobrú cenu.
| 27.12.2016 15:52
+ Zbozi ktere nelze v ceskych obchodech zakoupit, rychlost dodani

Doporucuji
| 26.12.2016 19:34
+ Nemusím lítat po krámě
- žádné mě nenapadají

Obchod je velmi dobrý doporučuji , jsem velmi spokojená s nabídkou, objednání je jednoduché a rychlé a rychlé doručení.
| 23.12.2016 23:23
+ cena
- objednala jsem 4 baleni plen, zaplatila predem, dorazila pouze 2 baleni - ihned jsem volala panu Tlustemu (snad si dobre pamatuji jmeno), chtel info emailem, poslano, a bez reakce. Po 2 dnech jsem volala znovu, omluvil se, ze nemel cas, ze se na to podiva - za dalsi 3 dny se nic nedelo, opet jsem volala (domluveni na vraceni penez s potvrzenim skrz email) a dnes, dalsi 2 dny pryc a opet se nic nedeje.

po teto zkusenosti - opravdu uz zde nenakoupim..a ani nedoporucim (pochopila bych omyl, ze spatne poslou objednavku, ale ze mi nekdo vedome drzi penize a neni schopny reagovat, to me fakt vytaci)
| 20.12.2016 12:22
+ kvalita, cena
- žádné

Doporučuji
| 20.12.2016 09:03
+ možnost zakoupit Dada plenky (nyní existují velmi omezené možnosti kde jsou k dostání)
- není možnost vyzvednout zásilku v zásilkovně

| 19.12.2016 06:30
+ Výhody,cena,kvalitu plýnek,komunikavost,rychlé dodání prostě super.
- ŽÁDNÉ.....

| 18.12.2016 13:55
+ kvalitní zboží za super cenu

kvalitní zboží za super cenu
| 17.12.2016 16:13
+ Jsou levné,dodání až domů
- Žádné

Vynikající
| 15.12.2016 13:46
+ Možnost koupit nejen pleny, ale i UM.
- Spediční služba - katastrofa.

Super obchod, jen před vánoci (cca 14 dní před) doručování velmi špatné.
| 14.12.2016 08:58
+ Přehlednost, zajímavé zboží - plenky, které jsou hůře dostupné a zatím jsme s nimi moc spokojeni!
- -

Doporučuji!
| 12.12.2016 21:20
+ kvalita za dobrou cenu

| 11.12.2016 19:56
+ Zboží za slušné peníze.
+ Kvalita zboží.
- Nic.

Spokojenost s obchodem i s výrobky.
| 10.12.2016 22:12
+ přijatelné ceny
- velká nespokojenost s délkou dodání, zboží stále ještě nemám doma

Rozhodně nedoporučuji spol. In time, po 10ti dnech nebyli schopní balík doručit, stále leží na depu a na jejich infolinku se nelze dovolat,
| 9.12.2016 20:18
+ Super komunikace
+ levná doprava

Nakoupila jsem poprvé a byla jsem velice překvapena rychlostí dodání. rozhodně to nebyl poslední nákup.
| 7.12.2016 12:00
+ dovoz až do domu
- nevím o žádných zatím

doporučuji
| 1.12.2016 20:09
+ komunikace, rychlost
- nevím o žádných

dobrá komunikace a rychlost dodání a dobré ceny
| 29.11.2016 09:18
+ Zatím nejrychlejsi dodací lhůta na internetu
+ Velmi dobrá a vtipná komunikace s obchodem
+ Levné ceny
+ Velký výběr kojeneckého zboží
- Zadne

Doporučuji všem co chtějí kvalitní výrobky za nízkou cenu a hlavně i těm co na své zboží chvataji, protože tento obchod opravdu reaguje velmi rychle na vaši objednávku.Rychle Vám ji přivezou a ještě vtipně naemailujou ze i já se u jejich odpovědi pobavila.
| 24.11.2016 11:25
+ Kvalita za rozumnou cenu.m

| 24.11.2016 11:11
+ Dobrý sortiment zboží
- Žádné

| 22.11.2016 11:54
+ Nakupovala jsem plínky - u těch oceňujeme kvalitu za přijatelnou cenu.
- Prozatím nevím o žádné, můžu hodnotit časem.

Spolehlivý obchod, okamžitě po objednání a průběžně informují o zakázce, zboží je kvalitní, zboží je v pořádku a termín dodání velmi dobrý. Celkově prozatím velmi dobrá zkušenost.
| 21.11.2016 19:19
+ rychle dodani a skvele ceny

super komunikace,rychle dodani
| 21.11.2016 15:02
- Nedůsledné balení zboží - v krabici byl nedopalek cigarety, což u dětského zboží není zrovna vhodné.

| 21.11.2016 11:40
- Před nedávnem jsem chtěla objednavat a nabídlo mi to nabídku 4x Dada plenky za 800..ty jsem chtěla, byla to asi jen nějaká akce, takže teď už jsem koupila jen troje. Kdyby tato akce trvala, každý měsíc si kupuji 4 :)

| 20.11.2016 08:49
+ Super ceny
- Žádné

Byl to můj první nákup na doporučení a mužů říct ze maximální spokojenost komunikace na 1* a super rychle dodání takže Doporučují
| 18.11.2016 19:40
+ cena
+ kvalita
+ rychlost
- žádné

spokojenost, věrný zákazník. Určitě doporučuji
| 18.11.2016 18:09
+ Dostupnost zboží
+ Přehlednost webových stránek
+ Rychlost expedice
+ Časté akce
+ Ochotní a komunikativní lidé
- Nevím o žádných

Na webových stránkách Dadaplenky.cz nakupuji pravidelně a ve větším množství. Zboží bylo vždy dostupné, pokud nebylo skladem, majitelé ochotně zařídili. Expedice probíhá velice rychle. V případě problému mi vždy vyšli majitelé vstříc. Jsem si jistá, že jinde nakupovat nebudu a s radostí můžu tento obchod doporučit! Víc takových shopů, jako je tento.
| 17.11.2016 21:47
+ Vzdy mi objednavku velmi rychle doruci..2dny to trva,protoze posilam penize na ucet..jinak by zbozi doslo deuhy den..
- Nevim o zadnych

Super nakup.
| 17.11.2016 15:43
Zboží je kvalitní a za dobrou cenu.
| 13.11.2016 15:05
Objednal jsem si zboží přes kurýra InTime, nikdy více. 2x mě kurýr napsal, že mi zboží dodá, nicméně nedorazil. Vrchol všeho bylo, že napsal, zboží se nepodařilo předat, zákazník nepřítomen, byť jsem byl celou dobu doma. Po té už mi nikdo nenapsal a musel jsem se ozvat sám. Dodnes zboží nemám. Nikdy více, pokud nemáte zkušenost z minulosti, vyhněte se prosím tomuto přepravci a objednejte si raději o pár korun dražšího dodavatele
| 9.11.2016 11:21
+ Vtipné info.
+ zboží co se hodi.
- Nevim

Pohoda
| 7.11.2016 09:17
+ Zbozi za super ceny
+ Plenky, ktere jsou jink tezko k dostani
- Zadna odpoved na moje e-maily

Prehledne stranky, snadny nakup za super ceny...ovsem moc se mi nelibi "familierni" ton komunikace v potvrzovacich e-mailech, navic svadi pripadne pozdni dodani na dopravce, ale v mem pripade v tom byl dopravce nevinne, nebot kdybych se nepripomnela, objednavku asi jeste ted drzi na sklade. Slibenou dopravu zdarma pro pristi objednavku v pripade pozdniho dodani zrejme taky neuvidim, na moje maily nikdo nereaguje.
| 5.11.2016 11:29
+ rychlost, spolehlivost, vstřícnost

| 4.11.2016 09:53
+ CUPER CENY

| 26.10.2016 06:35
Super
| 23.10.2016 21:43
+ dobrý produkt za dobrou cenu
- proměnlivé ceny

| 22.10.2016 15:59
+ Zboží, které jinde není k sehnání, nízké ceny. Mile překvapil dárek k nákupu.

Super obchod, budu nakupovat pravidelně.
| 18.10.2016 13:49
objednala sem své zboží dne 7.10. ještě ten den zaplatila, jelikož máme stejnou banku, peníze měli ihned, obchod začal komunikovat až 11.10. že mé zboží odesílá. do 14.10. mi nedošlo žádné potvrzení o převzetí zboží dopravci, proto sem to ještě ten den začala řešit. bylo mi sděleno že balíček jim z jejich neznámého důvodu zůstal ležet na skladě, nevím co by následovalo kdybych to neřešila. ihned 17.10. mi bylo zboží posláno a následně 18.10. doručeno, zboží sem potřebovala ihned takže sem z obchodu zklamaná a více krát už od nich nakupovat nebudu.
| 17.10.2016 16:17
+ Bezproblémová dodávka
- Žádné

Doporučuji
| 16.10.2016 15:37
Komunikace i objednavka naprosto skvela. Rychle vyrizeni. Jedine, co mi vadilo, bylo haneni dopravni spolecnosti ve smyslu, ze si delaji, co chteji a at nase eventuelni nespokojenost shazujeme na ne. Prijde mi to neprofesionalni i kdyz k pochopeni. Celkove jsem byla spokojena
| 16.10.2016 15:20
+ Kvalitni zbozi za dostupne ceny

Urcite doporucuji
| 16.10.2016 11:09
+ K dostání plenky, které jinak neseženu. Možnost velkého výběru zboží
+ možnost objednat vzorky, nenutí nakoupit velké množství plen, které nemá člověk ozkoušené
+ Volba služby twisto, která platí za vás předem, platíte až do 14dní po dodání zásilky
- trošku zmatek s objednávkou skrze objednání se službou twisto, ale po napsání e-mailu ihned vyřešeno a zboží hned posláno.

Určitě doporučuji, rozhodně stojí za to. Služba twisto u nich mě příjemně překvapila, když vám dochází plenky a do mateřské daleko, tak se dá takto objednat a je vše vyřešeno :-)
| 16.10.2016 06:32
+ Ceny, rychlost, kvalita
- Žádné

Super obchod pro nákup super plenek.
| 15.10.2016 21:35
+ Rychlost, skvělá komunikace, naprostá spokojenost

Rozhodně doporučuji, budu nakupovat i nadále
| 14.10.2016 19:20
+ Levnou dopravu

| 14.10.2016 14:24
+ Akce

Vše v pořádku, spokojenost
| 12.10.2016 20:54
+ levné kvalitní pleny
- zatím nevím

Dobrý obchod
| 12.10.2016 11:11
+ cena
+ velký výběr
+ každou chvíli nějaká akce
- snad jedinou slabinou je spolupráce s přepravní společností In Time. Každý den mi doručení odložili na následující den, aniž by dali vědět. Dokonce v pátek měl kurýr přijet mezi 6. a 9. hodinou večer. Čekala jsem, a když jsem mu v půl desáté zkoušela volat, tak hovor nebylo možné uskutečnit.. Nakonec balíček dorazil v úterý (týden po opbjednání, přestože už v den objednání odešel od prodejce). Příště rozhodně volím jinou přepravu. To ovšem není problém prodejce, ale přepravce.

byl to sice můj první nákup, ale už dřív jsem objednávala spolu se švagrovou, takže jsem obchod už znala a maximální spokojenost !!! :)