Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Hodnocení obchodu

5,0 1005 hodnocení
Přidat hodnocení
5
959x
4
45x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.4.2018
Spokojenost,jako vždy.
Avatar autora | 18.4.2018
Super objednavka
Avatar autora | 18.4.2018
Úplně spokojená jako vždy <3
Avatar autora | 18.4.2018
Zbozi dorazilo v poradku za necely tyden. Dopravce milej, slusnej chlap.. Vse jak ma byt :-)
Avatar autora | 18.4.2018
Spokojena bych byla se vsim, krome toho, ze jsem dostala dve lahvicky bebivita prosle. Trvanlivost byla do 31.3. 2018 a zbozi jsem objednala 10.4. 2018. Takze doufam, ze to bylo nedopatreni. Jinak by mi to pripadalo dost nechutne. Urcite jeste budu resit s obchodem.
Avatar autora | 18.4.2018
Spokojenost
Avatar autora | 18.4.2018
Vše v pořádku, naprostá spokojenost..Velmi rychlé dodání..
Avatar autora | 18.4.2018
Velmi,rychlá objednávka,rychlé dodání
Avatar autora | 17.4.2018
Vše v pořádku, spokojenost
Avatar autora | 17.4.2018
vše v pořádku, naprostá spokojenost...Velmi rychlé dodání..
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojenost
Avatar autora | 17.4.2018
Naprosta spokojenost
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojenost lepší jak Pampers
Avatar autora | 17.4.2018
Velmi spokojena
Avatar autora | 17.4.2018
Velice spokojená
Avatar autora | 17.4.2018
Nadmíru spokojení :))
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojnost,komunikacia super. Len ridic prepravnej spolocnosti by mohol byt o chlp milsi...
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojenost, jen odbaveni bylo delsi nez je jiz v dnesni dobe obvykle. Jinak komunikace vse v poradku. Sama jsem pracovala v eshopu a garance doruceni do druheho dne pri objednavce do 14h jsem dokazal plnit...
Avatar autora | 17.4.2018
Dobrá komunikace, jen ta doprava je fakt pomaláááá, doručení trvalo přes týden. Jinak pozitiva jsou ceny, nabídka sortimentu, skvělé zabalení balíku a tím zabezpečená ochrana výrobků při dopravě. Určitě bych doporučila a myslím, že nakoupím znovu, jen teda s předstihem.
Avatar autora | 17.4.2018
Jsem spokojená, informace o každém kroku (nachystání, zabalení, poslání) a balík byl snad hned druhý den. Cenu jsem zde našla nejlevnější.

Stránka 1 z 51 , položek celkem: 1005

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.